Årets U11 Hold og Årets U13 Hold 2021

Årets U11 Hold og Årets U13 Hold 2021

Københavns bedste U11 spillere og U13 spillere drog afsted til Fyn for at kæmpe for Hovedstadens ære.

Fredag den 5. november til den 7. november.

Kredsholdkampmatchen er en fast tilbagevendende begivenhed, hvor Badminton København spiller holdkampe mod de andre kredse i Danmark. I U11 var der 6 kredse repræsenteret. Nordjylland, Midtjylland, Sjælland, København og Sønderjylland/Fyn (de havde fået lov til at slå sig sammen). I U13 var Nordjylland, Midtjylland, Sjælland og København repræsenteret. Det blev dog en kort fornøjelse for U13 Sjælland, da der var en spiller, der fik et positivt corora resultat fredag aften, så de måtte desværre udgå. Både lørdag og søndag blev der spillet holdkampe i to forskellige haller. U11 i Middelfart og U13 i Gelsted. Hos U11'erne fik Midtjylland den store pokal igen. Med tre sejre og et enkelt knebent nederlag til Midtjylland på 5-4 fik København en flot 2. plads. En forbedring fra sidste års 3. plads. Næste år tager U11'erne helt sikkert pokalen med hjem.

Det var første gang, at U13'erne var afsted i dette format. De fik desværre kun to holdkampe. Først en sikker 9-0 sejr over Nordjylland og så en 5-4 sejr over Midtjylland, så U13'erne tog den store pokal med hjem.

Alt i alt var det en meget imponerende indsats, da flere af de deltagende kredse er markant større end København, så vi kan godt være rigtig stolte af os selv.

Se alle resultaterne her:

U11: Holdturnering (badmintonplayer.dk)

U13: Holdturnering (badmintonplayer.dk)

Badminton København · info@badmintonkoebenhavn.dk